Casa Gourmet kurpitsahummus 1 kg
6405184727004
E.Gavrielides Oy
Kundönskan
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
6
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Hummus som är gjort av kikärter är ett proteinrikt tillskott för vegetarisk mat och en välsmakande sås till grillat. Förutom den vanliga hummusen finns även pumpa- och rödbetahummus i vårt urval. Hummus är gott som sådant, men om du vill kan du lägga till örter, citronsaft eller vitlök och du får enkelt läckra pastor och dippsåser. Den glutenfria hummusen passar bra som tillägg och spred. Alla våra hummusar är också lämpliga för vegansk kost.
Ingredienser
Pumpa 43%, kikärt 24%, SESAMFRÖPASTA, aquafaba, olivolja, rapsolja, citronjuice (från koncentrat), sirap, vatten, socker, syra (ättikasyra), salt, förtjockingsmedel: xantangummi, vitlök, chili, spiskummin, gurkmeja, aromer, konserveringsmedel: natriumbensoat, kaliumsorbat; surhetsreglerande medel: citronsyra.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Ingrediensernas ursprung
Pumpa |
Ainesosan määrä prosenteissa : 43 
Viljelypaikka : Europeiska Unionen  |
Kikärt |
Ainesosan määrä prosenteissa : 24 
Viljelypaikka : Muu kuin EU  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin | Sesamfrön  |
Sisältää | Säilöntäaine  |
Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
Energiasisältö (kJ) | 798  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 191  kcal |
Rasvaa | 16  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.9  g |
Hiilihydraattia | 11  g |
Hiilihydraattia, josta sokereita | 8.3  g |
Proteiinia | 3.5  g |
Suolaa | 0.84  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E415 Ksantaanikumi 
E211 Natriumbentsoaatti  E202 Kaliumsorbaatti  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brand Name | Casa Gourmet |
Packaging type code | Astia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | CS727 |
Handling Instructions Code Reference | Elintarvike |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Maximum storage handling temperature | 6 °C |