The Vegetarian Butcher Crispy NoChicken Burger vegaaninen soijaburgeripihvi 20x90g pakaste
8720182103260
Unilever Finland Oy Foodsolutions
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Ingredienser
Växtproteinbaserad struktur 50% (vatten, SOJAPROTEIN, VETEGLUTEN, potatisstärkelse), VETEMJÖL, vatten, vegetabiliska oljor(raps, solros), fiber (bambu, psylliumfröskal, HAVRE), stärkelse (tapioka, VETE), förtjockningsmedel (metylcellulosa), salt, naturlig arom,VETEGLUTEN, jästextrakt, surhetsreglerande medel (kaliumacetat), druvsocker, bakpulver (difosfater, natriumkarbonater), ättika, socker, jäst, syra(citronsyra), kryddor och örter, krydd- och örtextrakt (innehåller SELLERI), lökpulver, vitlökspulver, järn, vitamin B12. Kan innehålla korn, senap ochsesamfrön. Tillsatt mycket salt.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Alankomaat  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Sojabönor 
Spannmål som innehåller gluten  Vete  Havre  Selleri  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Korn 
Senap  Sesamfrön  |
Energiasisältö (kJ) | 904  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 218  kcal |
Rasvaa | 14  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1  g |
Hiilihydraattia | 12  g |
Ravintokuitua | 5.4  g |
Proteiinia | 7.9  g |
Suolaa | 1.1  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
B12-vitamiini | 0.72  mg |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E461 Metyyliselluloosa 
E261 Kaliumasetaatti  E450 Dinatriumdifosfaatti  E500 Natriumkarbonaatti  E330 Sitruunahappo  |
Brand Name | The Vegetarian Butcher |
Pakkausmerkintä | European Vegetarian Union |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code |
Rasia
Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | F10326 |
Handling Instructions Code Reference |
Elintarvike
Pakaste |
Valmistusohjeet | Sulata burgerit. Lisää pannulle 2 ruokalusikallista kasviöljyä ja paista burgereita keskilämmöllä 5-6 minuuttia usein käännellen. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Stekpanna: Tina burgarna, stek med 2 matskedar vegetabilisk olja på medelhög värme i cirka 5 till 6 minuter, medan du vänder dem flera gånger. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytä -18 °C tai kylmemmässä. Sulatuksen jälkeen säilytettävä kylmässä ja käytettävä 3 päivän kuluessa. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring vid -18 °C eller kallare. Efter upptining förvara i kylt och använd inom 3 dagar. Frys ej efter upptining. |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Vegan |