The Vegetarian Butcher No Beef burger kasviproteiinipihvi 20x113g pakaste
8710522767054
Unilever Finland Oy Foodsolutions
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Vegetarian Butcher Raw NoBeefBurger är det perfekta plantbaserade köttet för att göra din veganska burgare.
Ingredienser
Växtproteinbaserad struktur 55% (vatten, SOJAPROTEIN, VETEGLUTEN, majsstärkelse, VETEMJÖL), vatten, vegetabiliska oljor(solros, palm), förtjockningsmedel (metylcellulosa), arom, tapiokastärkelse, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), SOJAPROTEIN, salt,surhetsreglerande medel (kaliumacetat), syror (äppelsyra, mjölksyra), rödbetsjuicekoncentrat, psylliumfröskal, kryddor (vitpeppar, svartpeppar),KORNMALTEXTRAKT, citrusfiber, färgämne (paprikaoleoresin), antioxidationsmedel (askorbinsyra), vitamin B12. Kan innehålla havre och råg.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Ruotsi  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Sojabönor 
Spannmål som innehåller gluten  Vete  Korn  |
Ei sisällä allergeenia |
Ägg 
Mjölk  Nöt  Blötdjur  Fisk  Jordnötter  Skaldjur  Lupin  Selleri  Senap  Sesamfrön  Dioxid och sulfiter  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Råg 
Havre  |
Lisätty | B12-vitamiini  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Lähde | Rauta  |
Energiasisältö (kJ) | 969  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 233  kcal |
Rasvaa | 15  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.7  g |
Hiilihydraattia | 5.3  g |
Ravintokuitua | 5.7  g |
Proteiinia | 16  g |
Suolaa | 0.88  g |
B12-vitamiini | 0.85  mg |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E461 Metyyliselluloosa 
E322 Lesitiinit  E261 Kaliumasetaatti  E296 Omenahappo  E270 Maitohappo  E160c Paprikauute, kapsantiini, kapsorubiini  E300 Askorbiinihappo  |
Brand Name | The Vegetarian Butcher |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | F76705 |
Valmistusohjeet | Pannulla: Lämmitä paistinpannu ILMAN öljyä. Paista sulatettuja burgereita 8-9 minuuttia keskilämmöllä. Käännä 2 minuutin välein. Parhaan lopputuloksen saavutat pannulla, jossa on tarttumaton pinnoite. Jäisten (- 20 °C) burgereiden paistoaika on 12-14 minuuttia. Sisälämpötilan tulee olla vähintään 72 °C minuutin ajan. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Stekpanna: Värm en stekpanna UTAN olja. Stek tinade burgare i 8-9 min på medelvärme och vänd varannan minut. För bästa resultat använd en non-stick stekpanna. Stektiden för en frusen burgare (-20°C) är 12-14 min. Innertemperaturen ska vara minst 72°C i 1 min. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytä -18 °C tai kylmemmässä. Sulatuksen jälkeen säilytettävä kylmässä (4 °C) ja käytettävä 3 päivän kuluessa. Ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring vid -18 °C eller kallare. Efter upptining förvara kylt och använd inom 3 dagar. Frys ej efter upptining. |
Alin varastointilämpötila | -22 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Vegan |