Butterback pinaatti-fetakierre, pakaste 40x125g
4038368010955
Leipurin Oyj
Kundönskan
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Ugnsfärdig spenat twist med fetaost gjord av smördeg. Lådan innehåller 40 stycken à 125 g.
Ingredienser
VETEmjöl, spenat (23%), SMÖR (16%), extruderad majs, ÄGG, SESAMFRÖN (3%), jäst, FETA (2%), lök, majsmjöl, solrosfrön, VETEprotein, salt, modifierad stärkelse, kryddor, helMJÖLKspulver, GRÄDDEpulver, vatten, vegetabilisk olja (palm), skumMJÖLKspulver, socker, glukossirap, jästextrakt, lökpulver, kryddextrakt, naturlig arom. Kan innehålla spår av soja, nötter, selleri, senap, lupin och andra spannmål som innehåller gluten.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Saksa  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Spannmål som innehåller gluten 
Vete  Mjölk  Ägg  Sesamfrön  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Råg 
Korn  Havre  Staverade  Sojabönor  Nöt  Lupin  Senap  Selleri  |
Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
Energiasisältö (kJ) | 1368  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 328  kcal |
Rasvaa | 18.5  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 10  g |
Hiilihydraattia | 29.8  g |
Hiilihydraattia, josta sokereita | 1.1  g |
Ravintokuitua | 3.3  g |
Proteiinia | 9  g |
Suolaa | 1.55  g |
Brand Name | Butterback |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 01095 |
Handling Instructions Code Reference |
Pakaste
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Lado jäiset leivonnaiset esilämmitettyyn uuniin (190°C, ilmaventtiili suljettuna) ja paista runsaassa höyryssä. 24 minuutin jälkeen avaa tuuletusaukko ja paista vielä 2-4 minuuttia, jotta leivonnaiset saavat rapean pinnan. Paisto-ohjeet voivat hieman vaihdella käytetystä uunista riippuen. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Lägg de frysta bakverken i en förvärmd ugn (190°C med stängd ventil) och grädda med rikligt med ånga. Efter 24 minuter, öppna ventilen och grädda i ytterligare 2-4 minuter för att ge en knaprig yta. Gräddningsanvisningarna kan variera något beroende på vilken ugn som används. |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |