Vaasan Mustikkatassu 35x110g djupfryst munk
6417889271256
Oy Lantmännen Unibake Ab
Sales unit:
ST
Sales amount:
1
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Stock product
Vaasan Mustikkatassu är en munk med blåbärssylt. Den ser ut som en tass av björnen. Bakad i Joutseno, Willmanstrand.
Ingredients
VETEMJÖL, vegetabilisk olja (palm), vatten, socker, blåbär 5,5%, ÄGG, vegetabilisk olja och fett (palm, raps), jäst, salt, kardemumma, modifierad majsstärkelse, VETEGLUTEN, emulgeringsmedel (E471, E472e, E481), druvsocker, förtjockningsmedel (E466), aromer, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av mjölk, soja. Produkten innehåller blåbärsfyllning 14% (Finland).
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ingrediensernas ursprung
Blåbärsfyllning |
Ainesosan määrä prosenteissa : 14 
Senaste bearbetning : Suomi  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Ägg 
Vete  Spannmål som innehåller gluten  |
Ei sisällä allergeenia |
Skaldjur 
Fisk  Jordnötter  Nöt  Selleri  Senap  Sesamfrön  Dioxid och sulfiter  Lupin  Blötdjur  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Mjölk 
Sojabönor  |
Ei sisällä | Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 1616  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 387  kcal |
Rasvaa | 22  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 8.6  g |
Hiilihydraattia | 40  g |
Ravintokuitua | 2.7  g |
Proteiinia | 5.7  g |
Suolaa | 0.4  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E300 Askorbiinihappo 
E466 Karboksimetyyliselluloosa (CMC), natriumkarboksimetyyliselluloosa  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  E481 Natriumstearoyyli-2-laktylaatti  |
Brand Name | Vaasan |
Pakkausmerkintä | Made in Finland Flag with Key |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code |
Laatikko
Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 27125 |
Handling Instructions Code Reference | Pakaste |
Valmistusohjeet | Sulata 30 min huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Lämmitä 180°C 2–3 min (myös lämmitys mikroaaltouunissa mahdollinen). Sokeroi ja anna lämmön tasaantua 10 min ennen tarjoilua. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina 30 min i rumstemperatur eller över natten i kyl. Värm i 180°C 2–3 min (även snabb uppvärmning i mikrovågsugn möjlig). Sockra och låt svalna 10 min före servering. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |